Attendo følger utviklingen av koronaviruset. Besøksforbud og adgangskontroll i alle våre virksomheter. Les mer

Jobbe som sykepleier i Attendo

Vi vil at du skal trives på jobb hos oss

Som sykepleier sitter du på en særskilt kompetanse som gjør deg til en verdifull nøkkelperson i virksomhetene våre. I tillegg til å ha mye selvstendig ansvar er du også en del av en sammensatt arbeidsgruppe, hvor din kunnskap og kompetanse har stor verdi. Attendo er en stor arbeidsgiver innen eldreomsorg som har et kontinuerlig fokus på å være en god og trygg arbeidsgiver. Vi ønsker å tilby trygge jobber hvor den enkelte har gode utviklingsmuligheter. Vi arbeider systematisk med å ha et godt arbeidsmiljø, ikke minst med tanke på hvor stor påvirkning dette kan ha på gode arbeidsprestasjoner og at våre beboere skal få det best mulig.

Som sykepleier i Attendo har du mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag

Vi erfarer at sykepleiere i Attendo har en spennende jobbhverdag med gode utviklingsmuligheter. Hos oss jobber sykepleiere tett på sine ledere, og er i stor grad med på utviklingen av tjenestene. I tillegg til det operative arbeidet som sykepleier har du mulighet til å bidra med ideer til prosjekter, og til å være med å lede disse for virksomhetene. Hos oss vil du også få en individuell introduksjons- og opplæringsplan.

Jobbe som sykepleier i Attendo

Attendo er et ledende selskap innen pleie- og omsorgstjenester i Norden. Siden bransjen er i stadig vekst trenger vi flere dyktige sykepleiere som kan være med å utvikle gode velferdstjenester i Attendo.

Å jobbe som sykepleier i Attendo