Sykehjem i Oslo

Aktiv og trygg hverdag ut fra dine behov
Sammen med din kontaktperson bestemmer du hvordan din dag skal være – hva har du behov for, om dine måltider, om aktiviteter og når du vil være ute. Her er dyktige ansatte på jobb hele døgnet for at du skal få god behandling og omsorg, føle deg trygg og trives.

Finn oss!

Velg virksomhet
Hele Norge
Viser 3/3
Beskrivelse Kontakt  

Paulus sykehjem

Paulus Sykehjem ligger «midt i smørøyet» med Grünerløkkas særegne sjarm og folkeliv. Bygget ligger...

Stolte medarbeidere, Kultur og aktivitet, Fokus på hvert individ og hele mennesket

23422020

Sannergata 1b, 0557 Oslo

23422020

Sannergata 1b, 0557 Oslo

Här finns lediga platser!

Romsås sykehjem

Attendo Romsås sykehjem ligger i Romsås senter i Groruddalen. Vi jobber for en aktivt og...

Aktiv og trygg hverdag ut fra dine behov

0047 23 43 56 00

Romsås senter 1, 0970 Oslo

0047 23 43 56 00

Romsås senter 1, 0970 Oslo

Här finns lediga platser!

Rødtvet sykehjem

Attendo Rødtvet sykehjem ligger sentralt til i Groruddalen, rett ved Kalbakken T-banestasjon. Vi...

Aktiv og trygg hverdag ut fra dine behov

Resepsjon 23421850 Vakttelefon 90565391

Rødtvetveien 40, 0955 Oslo

Resepsjon 23421850 Vakttelefon 90565391

Rødtvetveien 40, 0955 Oslo

Här finns lediga platser!
5

Vårt mål er at du som bor på ett av våre sykehjem skal føle deg trygg, skal få god oppfølging og behandling ut fra dine behov, skal trives og få støtte og hjelp på den måten du selv ønsker. Du har ditt eget rom med tilgang til alle fellesrom inne og ute. Vi har dyktig personell tilstede hele døgnet for å sikre deg god omsorg og behandling, og til å skape trygghet og trivsel.

Sammen med din kontaktperson og ansvarlig sykepleier bestemmer du hvordan din dag skal se ut – hvilken støtte og hjelp har du behov for, når skal det skje, vil du ha dine måltider på rommet eller sammen med andre, hva er du interessert i og hva trives du med å gjøre? Hvilke aktiviteter ønsker du på sykehjemmet og når vil du være ute? Vi vil bli kjent med deg og dine pårørende. Dine ønsker og behov nedfelles i en samarbeidsavtale og en  tiltaksplan, Dette er grunnlaget som personalet jobber ut fra for å sikre at du får omsorg på din måte.

I tillegg til sykepleiere, helsefagarbeidere og kulturarbeidere, er det lege, fysio og ergoterapeuter tilknyttet sykehjemmet. Vi har også mange studenter og elever hos oss, og er opptatt av å inspirere ungdom til å velge å jobbe i eldreomsorgen.

På våre sykehjem tilbys mange og varierte aktiviteter, både individuelle og sammen med andre, inne og ute. Vi markerer høgtidsdager og merkedager og inviterer venner og pårørende til å markere sammen med oss. Våre kultur- og aktivitetsplaner er oppslått på enhetene. Hver uke har du ”egen-tid” med din kontaktperson – du bestemmer selv hva du vil gjøre – kanskje besøk på en kafe, n tur til biblioteket eller en lengre spasertur?
For å bo å sykehjem må du ha vedtak om dette fra bestillerkontoret i din kommune. I de fleste kommuner kan du velge selv hvilket sykehjem du vil bo på.