Attendo følger utviklingen av koronaviruset. Besøksforbud og adgangskontroll i alle våre virksomheter. Les mer

Sykehjem

Aktiv og trygg hverdag ut fra dine behov

Finn virksomhet

Mål

Vårt mål er at du som bor på ett av våre sykehjem skal føle deg trygg, skal få god oppfølging og behandling ut fra dine behov, skal trives og få støtte og hjelp på den måten du selv ønsker. Du har ditt eget rom med tilgang til alle fellesrom inne og ute. Vi har dyktig personell tilstede hele døgnet for å sikre deg god omsorg og behandling, og til å skape trygghet og trivsel.

Kontaktperson

Sammen med din kontaktperson og ansvarlig sykepleier bestemmer du hvordan din dag skal se ut – hvilken støtte og hjelp har du behov for, når skal det skje, vil du ha dine måltider på rommet eller sammen med andre, hva er du interessert i og hva trives du med å gjøre? Hvilke aktiviteter ønsker du på sykehjemmet og når vil du være ute? Vi vil bli kjent med deg og dine pårørende. Dine ønsker og behov nedfelles i en samarbeidsavtale og en tiltaksplan, Dette er grunnlaget som personalet jobber ut fra for å sikre at du får omsorg på din måte.

Ansatte

I tillegg til sykepleiere, helsefagarbeidere og kulturarbeidere, er det lege, fysio og ergoterapeuter tilknyttet sykehjemmet. Vi har også mange studenter og elever hos oss, og er opptatt av å inspirere ungdom til å velge å jobbe i eldreomsorgen.

Aktiviteter

På våre sykehjem tilbys mange og varierte aktiviteter, både individuelle og sammen med andre, inne og ute. Vi markerer høgtidsdager og merkedager og inviterer venner og pårørende til å markere sammen med oss. Våre kultur- og aktivitetsplaner er oppslått på enhetene. Hver uke har du ”egen-tid” med din kontaktperson – du bestemmer selv hva du vil gjøre – kanskje besøk på en kafe, n tur til biblioteket eller en lengre spasertur?
For å bo å sykehjem må du ha vedtak om dette fra bestillerkontoret i din kommune. I de fleste kommuner kan du velge selv hvilket sykehjem du vil bo på.