Attendo følger utviklingen av koronaviruset. Besøksforbud og adgangskontroll i alle våre virksomheter. Les mer

Attendo Boganes sykehjem

Gauselvågen 16, Stavanger

Fakta

Type virksomhet
Sykehjem
Antal demensplasser
16
Antal sykehjemsplasser
48
Romstørrelse
32 kvm

Velkommen til oss

Daglig lederJannike Tveiten

Telefon: 92669535

Boganes sykehjem ligger i fine omgivelser i Gauselvågen , og drives av Attendo velferd på oppdrag for Stavanger kommune. Sykehjemmet ble bygget i 2004, og har totalt 64 beboerrom. Vi jobber for en aktiv og meningsfylt hverdag i tråd med den enkelte beboers ønsker og behov, og vil skape et miljø der beboerne bestemmer over sin egen hverdag. Samtidig ønsker vi å gjøre sykehjemmet til en trivelig møteplass mellom generasjoner i nærmiljøet.

Bomiljø

Boganes sykehjem har 64 heldøgnsplasser. Disse er fordelt på ordinære sykehjemsplasser, skjermet enhet for personer med demens, og lindrende enhet. Alle avdelingene er organisert i små enheter med 8 rom, med eget bad/wc. Hver avdeling har eget kjøkken med spiseplass hvor måltider tilbys i fellesskap, samt dagligstue med TV hvor det tilrettelegges for sosialt samvær. Vi oppfordrer beboere og deres pårørende til å sette sitt eget preg på rommet; med egne møbler, gjenstander, bilder og ting de setter pris på og har et forhold til. Det hjelper våre ansatte til å bli bedre kjent med den enkeltes livshistorie og bidrar til trivsel.

Våre ansatte

Boganes sykehjem har dyktige medarbeidere som jobber tverrfaglig for å sikre god omsorg for den enkelte. Personalgruppen består av sykepleiere, hjelpepleiere/ helsefagarbeidere, lege, fysioterapeut, ergoterapeut, aktivitør, og pleieassistenter. Sykehjemmet ledes av daglig leder som er sykepleier, og hvert team ledes av teamleder. Kvalitetsleder er sykepleier og har ansvar for oppfølging av faglig kvalitet. Hver beboer har en kontaktperson og en ansvarlig sykepleier.

Vårt mål er stolte og engasjerte medarbeidere som trives med å jobbe med eldre og yte service, slik at beboerne opplever en trygg og trivelig hverdag.

Øvrige tilbud

Sykehjemmet har en kafe som er tilgjengelig for beboere, pårørende, ansatte og naboer. Her arrangeres det aktiviteter og fester. I tillegg har vi frisør, fotpleier og eget velværerom med badekar. Vi har et godt samarbeid med Jåttå VGS som arrangerer SPA-dager for beboere, pårørende og ansatte.

På Boganes sykehjem har vi fysioterapeut, ergoterapeut og aktivitetsansvarlig som jobber sammen for å skape et variert og individuelt tilpasset aktivitetstilbud for beboerne. De tre får god hjelp fra ansatte, forskjellige frivillighetsorganisasjoner, elever fra Jåttå vgs. og Bergeland vgs. for å kunne opprettholde et fokus på aktiviteter i hverdagen.

Besøk oss på facebook!

Dessverre krever kartet en nyere nettleser med JavaScript muliggjort for å fungere.

{"markers":[{"position":{"lat":58.916931,"lng":5.731346},"content":"<h4>Attendo Boganes sykehjem</h4><p>Gauselvågen 16 </br> 4032 Stavanger </br> Askøy</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=58.916931,5.731346' target='_blank' >Finn her</a>"}]}

Besøksadresse

Gauselvågen 16,
4032 Stavanger
Askøy

Åpne veibeskrivelse