Attendo følger utviklingen av koronaviruset. Besøksforbud og adgangskontroll i alle våre virksomheter. Les mer

Paulus sykehjem

Sannergata 1b, Oslo

Fakta

Type virksomhet
Sykehjem
Antal plasser
92

Velkommen til oss

Daglig lederSilje Haugo

Telefon: 23422020

Paulus Sykehjem ligger "midt i smørøyet" med Grünerløkkas særegne sjarm og folkeliv. Bygget ligger naturlig integrert i et boligfelt med en blomstrende, avskjermet indre gård og sansehage. Ved å benytte oss av nærområdets ressurser kan vi skape generasjonsmøter og gjøre kultur og aktivitet som en naturlig del av hverdagen. Med fokus på hvert individ ønsker stolte ansatte å tilrettelegge og opprettholde beboernes interesser. Vårt mål er en god og meningsfull hverdag.

Bomiljø

Paulus sykehjem har 92 enerom fordelt på 3 etasjer og 6 team, derav 5 somatiske og en skjermet enhet.

Alle rom har privat bad med toalett og er møblert med seng og nattbord. Vi oppfordrer beboere og deres pårørende til å sette sitt eget preg på rommet med personlige møbler, bilder og ting man setter pris på. Dette kan hjelpe våre ansatte til å bli kjent med beboerens livshistorie og øke trivsel. Flere av rommene har utsikt ut mot Akerselven.

Bygget ligger naturlig integrert i et boligfelt med avskjermet indre gård og sans/nyttehage for rekreasjon. Det er nylig oppført en parsellhage i gården der beboere og ansatte dyrker grønnsaker.

Våre ansatte

Personalgruppen består av lege, fysioterapeut, ergoterapeut, sykepleiere, pleieassistenter, kulturarbeidere, renholdere, vaktmester, sekretær, kvalitetsleder og daglig leder. Hvert team ledes av en teamleder. Hver beboer har egen kontaktperson med hovedansvar for oppfølging samt en ansvarlig sykepleier.

Paulus sykehjem ønsker seg modige og positive medarbeidere! Vi ønsker oss medarbeidere som trives med andre mennesker, som er fleksible og som liker å yte service.

Paulus Sykehjem er også et attraktivt studiested for studenter og elever.

Øvrige tilbud

Hvert team har tilgang til en hyggelig dagligstue med kjøkken. I hovedetasjen ligger kafé “Kanskje kommer Kongen”, hvor det inviteres til sammenkomster, konserter og kulturelle innslag. Kafeen har åpent hver dag og skal være et inkluderende møtested på tvers av generasjoner der våre beboere kan møte både barselgrupper, elever fra Foss og naboer som stikker innom.

På huset finner du også kirkestue, frisør, fotpleie, systue og datarom. Med fokus på kultur og aktivitet som en del av hverdagen, bruker vi våre lokaler til å vise ulike utstillinger til glede for beboere, ansatte og besøkende. Bursdager og kaffeslabberas kan feires i vårt 60-tallsstue- Inspirert av OBOS-leiligheten på Norsk Folkemuseum der teak var ”Den store drømmen. ”

Mat

Sosial og hyggelig stund

Et måltid dreier seg ofte mer enn om bare maten. Vi forsøker å gjøre dette til en sosial og hyggelig stund, og sørger for at den enkelte får god og næringsrik mat. Vi tilrettelegger og tilpasser måltidene ut fra den enkeltes ernæringsbehov og tilpasser tid og sted etter ønsker og behov. Middagen kjøper vi fra Sofienbergsenterets storkjøkken. Vi har et eget matråd på huset som hele tiden jobber med å ha fokus på mathåndtering og forbedringer, med fokus på ivaretakelse av selvbilde ved mestringsopplevelser i forhold til daglige gjøremål, har vi opprettet frokostgrupper der personalet legger til rette for at beboerne skal kunne servere seg selv.

Et sted hvor vi tør å utfordre, men også tar vare på det tradisjonelle! Her har kultur og aktivitet blitt en del av hverdagen, og jeg har funnet drømmejobben!

Ingeborg Selnes Kulturleder

Dessverre krever kartet en nyere nettleser med JavaScript muliggjort for å fungere.

{"markers":[{"position":{"lat":59.927621,"lng":10.756135},"content":"<h4>Paulus sykehjem</h4><p>Sannergata 1b </br> 0557 Oslo </br> Oslo</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.927621,10.756135' target='_blank' >Finn her</a>"}]}

Besøksadresse

Sannergata 1b,
0557 Oslo
Oslo

Åpne veibeskrivelse